Nasveti

Ptičja hišica TweeTin

Zima vedno bolj kaže zobe. Zapadel je prvi sneg. Narava se je oblekla v bel plašč. K zimi obvezno sodi tudi postavljanje ptičje hišice.  V kolikor vam bivalno okolje dopušča vam priporočamo, da slednjo tudi postavite. Nahranili boste ptičke, ki pod snegom težko najdejo hrano. Obenem pa boste lahko uživali v pogledu nanje. Ptičjo krmilnico  namestite na vrt, teraso, balkon, v park ali na rob gozda, predvsem pa naj bo postavljena tako, da boste lahko brez težav opazovali ptice v njej. Priporočamo, da jo postavite  na stabilen kol ali pa obesite  z žico, v vsakem primeru naj bo vsaj 1,5 metra visoko, da je ne dosežeta mačka ali kakšna kuna.

Ptičje hiške si običajno precej dolgočasne. Lesene in enolične. Pri InDizajnu, pa  smo za vas pobrskali za inovativno ptičjo hiško. Gre za delo oblikovalskega studia InDezign’s. Svoj izdelek so poimenovali  TweeTin.  Gre za preprost dizajn, ki odpadne pločevinke spremeni v pravcato ptičje kraljestvo. Vse kar morate storiti je,da stare pločevinke dobro operete, prevrtate dno in dodate TweeTin pokrov. Pokrov je izdelan prožne, reciklirane umetne mase in dobavljiv v različnih velikostih. Preprost za čiščenje in večkrat uporaben. V spodnji galeriji si lahko ogledate izdelek, ki nas je tako navdušil.

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2614'}); });


© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha