Nasveti

Otroški stolček…prestol za male kralje in kraljične

V sobi vlada otroški smeh. Nered in topli občutki. Špageti, ki se lenobno vlečejo s konca mize . Res je. Neprecenljivo je opazovati naše male nadebudneže, ki delajo prve korake na poti k samostojnosti. V želji, da jim omogočimo lažjo in kvalitetnejšo pot je ena izmed prvih stvari vedno dobra in primerna otroška oprema. In prav gotovo je eden izmed sestavnih delov le te otroški stolček.

Otroški stolček

Stol za otroka

Otroški stol

Pri sami izbiri primernega je najpomembnejše, da se odločamo za kvalitetne materiale. Tukaj ni odveč povprašati za strokovno mnenje ali se obrniti po nasvet k babicam, znancem,.. Lastne  izkušnje so zlata vredne in najboljše priporočilo. Najboljši otroški stoli so ekološki. Izdelani iz naravnega lesa in s tem prijazni otroku in okolju.

Otroški stol in mizica

Na trgu je danes izbira otroških stolčkov resnično velika. Pri nakupu le tega moramo biti pozorni na to, da je stolček udoben in kvaliteten. Vedno moramo preveriti ali ima dovolj veliko mizico za hranjenje in ali ima pašček za pritrjevanje, kar je zlasti pomembno pri mlajših otrocih. Ti namreč hitro zdrsnejo s stola. Danes so na trgu tudi otroški stolčki, ki niso zgolj samo za hranjenje, temveč lahko takšen stolček uporabimo tudi za počitek. Velikokrat se namreč zgodi, da otrok po obroku zaspi, še predno ga položimo v posteljo. Pri izbiri govorijo v prid stola tudi udobni otroške stoli, ki se lahko regulirajo in prilagajajo glede na višino in nagib. Pri večji otrocih pridejo v poštev stolčki s večjo mizo, ki jo lahko otrok kasneje uporablja kot površino za ustvarjanje.

Pri izbiri otroškega stola prav gotovo ne smemo pristajati na kompromise.  Imeti mora vse. Udobje, praktičnost in kvaliteto. Za bodoče znanstvenike, pisatelje, muzikante …vendarle samo najboljše.

V galeriji vam predstavljamo eko, lesene otroške stolčke podjetja Proles Prosen d.o.o

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '1412'}); });


© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha