Nasveti

Nenavadno nenavaden stol

Brez kakovostnega in udobnega  stola je sodoben človek obsojen na trpljenje zaradi bolečin, zato je izbira pravega, kvalitetno oblikovanega stola bistvenega pomena. Pomembno je, da pred izbiro točno vemo, kaj želimo od samega  stola. Sam stol je poleg mize, eden najpomembnejših elementov prostora. Ni naključje, da pravijo da je stol včasih podaljšek samega človeka. V današnjem času na njem preživimo bistveno več časa kot nekoč.

Za vas smo pri InDizajnu poiskali izredno nenavaden stol. Gre za delo oblikovalca Jong-Dae Ryua.  Dizajn stola je preprosto nenavaden in na trenutke ekscentričen. Stol ruši vse sodobne predstave, kak naj bi stol dejansko zgledal. Povsem funkcionalen stol, ki s svojo obliko izziva uporabnika. Stol je v celoti narejen iz lesa, ki se ukrivljeno širi v cel prostor. Nanj lahko celo obesimo jakne. Drzno in rahlo futuristično. Nam je všeč. Kaj pa vam?

 

 

 

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2627'}); });


© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha