Nasveti

Kam po kuhinjo? 15.del- Peklenk

Pri InDizajnu se pogosto srečujemo s povpraševanjem strank, ki nas sprašujejo: Kam po kuhinjo? Ali naj jo naročijo pri mizarju? Ali raje v kakem velikem centru? Ali je potrebno za dobro kuhinjo v Italijo? Kake kuhinje sploh lahko najdemo pri nas? Kako je z dobavnimi roki? Servisi? Ker se taka in podobna vprašanja pogosta, smo se pri InDizajnu odločili, da vam bomo v petkovih nasvetih poskušali podati nekaj nasvetov, kam po kuhinjo in predvsem predstaviti nekaj proizvajalcev, ki so širše dostopni vsem. Danes vam predstavljamo kuhinje mizarstva Peklenk.

Kot vse ostalo pohištvo, tudi kuhinje izdelujejo po naročilu. Materiali, ki se uporabljajo za izdelavo kuhinj, so različni. Pravijo da, se najbolje obnese ultrapas, saj se ga lahko čisti, na voljo pa je v različnih barvnih in lesnih dekorjih. Tako je kuhinja iz ultrapasa lepa, moderna in nezahtevna za vzdrževanje. Z ABS robnimi trakovi pa dosežejo, da zaključki niso ostri ampak nežno zaobljeni. Za vse zahtevnejše, ki želijo mehkejše linije in so jim bolj všeč naravni materiali, pa ponujajo kuhinje iz furnirja. Le-to se lahko kombinira tudi z barvanim mediapanom ali pa je iz mediapana izdelana kar celotna kuhinja. Nekaj njihovih dizajnov vam predstavljamo v spodnji galeriji.

1 2

 

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2754'}); });


© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha