Nasveti

Fototapete – popestritev ambienta

Če se najprej obrnemo malo v zgodovino, je hitro jasno da so barve z nami že od prvih civilizacij. Takrat so bile barve merilo prestiža, danes pa temu ni več tako, še vedno pa lahko z izborom pravih barv pričaramo domačnost, razkošje, ali pa le navidez povečamo majhne prostore.

V zadnjih letih so se barve nekoliko opuščale, na plan pa so prišle fototapete

Fototapete v kopalnici

Fototapete v spalnici

Popestrimo ambiente s fototapeto

Fototapeta lahko pričara ambient

Fototapete vnesejo v prostor nekaj novega. Izbor je velik tako si lahko vsakdo najde nekaj, kar ga opiše in nekaj, kar mu bo ob vsakem pogledu popestrilo razpoloženje – naj si bo romantična slika v spalnici, enostaven vzorec ali morski motivi v dnevnem prostoru, zabavne slike v mladinskih sobah, risani junaki v otroških sobah, v kuhinji pa motivi od jutranje kave, do sestavin ki jih radi uporabljamo pri kuhanju.

Možna je tudi uporaba tapet med kuhinjskimi elementi, kjer je zaradi prisoti vlage in za potrebe čiščenja potrebno izbrati pralno tapeto ali pa tapete na steklu.

V vsakem primeru pa je dobro da postavitev tapet načrtujemo celostno skupaj s pohištvom in talnimi oblogami, saj le v tem primeru dosežemo skladnost in vsebinsko celoto ambienta.

Foto tapete imajo poleg estetskih še eno dobro lastnost: Če tudi zagotavljajo obstojnost do 20 let, jih je enostavno menjati – tako kot bi prepleskali le del stene, česar boste veseli predvsem tisti, ki se hitreje naveličate.

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '505'}); });


© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha