Nasveti

Etno »Superheroji«

Dodatki s pridihom etna  povezujejo sodobno oblikovanje in kulturno dediščino s tradicionalnimi znanji. Gre za starinsko obarvane kose, elemente, vzorce in detajle, ki so dobili novo podobo. Staro interpretirano na novo z namenom uporabe v vsakdanjem življenju.

Tabureji s etno motivi

Postopek izdelave

Tradicionalno vezenje

Švedska znamka  imenovana »Superheroji« iz  oblikovalskega biroja Glimpt,  je bila razvita z vietnamsko družbo pohištva UMA. Gre za izjemno barvite kose pohištva, ki v sebi združujejo tradicionalne spretnosti južno-afriških rokodelcev, moderno izvedbo in pridih multikulturalnosti. Po uspešnem sodelovanju, so se povezali še z domačini iz drugih držav. Vpliv različnih kultur se kaže v vsakem izdelku, ki ga nadgradijo z uporabo novejših tehnik in načinov uporabe. Barvni vzorci, ki se pojavljajo na pohištvu so delo švedskega ilustratorja Malina Koort-a.

Lestenec s karakterjem

Pisani sedeži

Poživitev prostora

»Superheroji«, kot jih poimenujejo, so idealni za lounge prostore ali kot posamezen dodatek za popestritev bivalnega prostora.

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '1518'}); });


© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha